Добри новини за феновете на Петдесет нюанса сиво

02-12-2013

След всички премеждия около кастинга за главните роли във екранизацията на култовия роман „Петдесет нюанса сиво” (Fifty Shades of Grey), най-накрая бе даден старт на работата на терен.

Снимките по бестселъра на Е. Л. Джеймс започнаха във Ванкувър на 1 декември.

Авторката на новелата се похвали с първия дубъл на снимачната площадка. Под кадъра в Instagram беше написано единствено “Action!” („Екшън!”).

Към този момент по екранизацията работят режисьорът Сам Тейлър – Джонсън, актьорът от „Имало едно време” (Once upon a time) Джейми Дорнан, в ролята на харизматичния Крисчън Грей и Дакота Джонсън („Социалната мрежа”) като студентката Анастейша Стийл.

Снимките се забавиха с няколко месеца, което отложи и дългоочакваната премиера филма за 13 февруари 2015 г. (вместо 1 август 2014 г).

На продуцентите от „Юнивърсъл” им се наложи да търсят заместник на британеца Чарли Хънам, само дни преди началото на планирания снимачен график. Ханъм беше първият избор на екипа за ролята на изкусителят Грей, но не беше сред любимците на публиката, затова смяната му рестартира плановете на продуцентите, но върна нетърпението у зрителите.

Така стеклите се обстоятелства наложиха непредвидени ходове в последния момент, но по всичко личи, че ще се окажат печеливши.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net