Търси се нов Крисчън Грей

14-10-2013

Заради поетите ангажименти в телевизионния сериал 'Синовете на анархията', британският актьор Чарли Хънам се оттегли от екранизацията на бестселъра 'Петдесет нюанса сиво'.

Само няколко седмици след като беше избран за главната мъжка роля, Хънам отказа да се превъплъти в персонажа на съблазнителя Грей.

'Създателите на филма и Чарли Хънам се съгласиха да бъде потърсен нов актьор за главната мъжка роля, заради натоварения телевизионен график на актьора, който не му позволява да се подготви адекватно за ролята на Крисчън Грей', съобщават от продуцентското студио Universal Pictures.

Авторката на хитовата трилогия Е. Л. Джеймс сама обяви новината на феновете си в Twitter, като написа: 'Желая на Чарли всичко най-хубаво.'

Участието на Хънам в адаптацията беше прието противоречиво от момента в който беше обявено. Тогава много от почитателите на трилогията изразиха възражения срещу избора на продуцентите и сметнаха 33-годишния Хънам за не подходящ за ролята.

За момента няма информация кой ще поеме ролята на милионера Грей, макар че феновете и букмейкърите посочват като фаворит британеца Мат Бумър. През септември 87 000 души гласуваха звездата от 'Престъпления от класа' да замени Чарли Хънам в ролята на Крисчън.

Световната премиера на лентата 'Петдесет нюанса сиво' на 1 август 2014 г. В главната женска роля си остава Дакота Джонсън.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net