Отложиха премиерата на 50 нюанса сиво

14-11-2013

Нямахме търпение да видим Джейми Дорнан в ролята на милиардера Крисчън Грей. Е, чакането приключи и първите горещи снимки вече са факт!

Заедно с Дакота Джонсън, която ще изиграе студентаката Анастейша Стийл, двамата заснеха първата фотосесия в стил „Петдесет нюанса сиво” за ноемврийския брой на списание Entertainment Weekly.

Джейми и Дакота очевидно си партнират успешно, защото кадрите са повече от добри, а двамата изглеждат точно така, както си представяме главните герои от бестселъра на Е Л Джеймс.

Междувременно стана ясно, че премиерата на филмовата адаптация се отлага за 2015 г. Първоначално бе предвидено филмът да излезе на на 1 август 2014, но впоследствие събитието бе отложено, информира БГНЕС.

Продуцентите обещаха филма да влзе в кината в навечерието на Свети Валентин – 13 февруари 2015 г.

Причината - продуцентите срещнаха трудности при избирането на актьор за главната роля, пише на официалната страница на филма във „Фейсбук”.

„Петдесет нюанса сиво” е първата част от трилогия, разказваща за сексуалната връзка, оцветена със садо-мазо нюанси, между студентка и млад милиардер. Романът има огромен успех сред читателите и с продаден в 70 млн. екземпляра на 50 езика.

След ожесточена борба между холивудските студия, накрая „Юнивърсъл” се пребори за правата върху адаптацията през март 2012. Ролята на милиардера Крисчън Грей обаче създаде трудности на продуцентите, на които бяха нужни месеци, за да се спрат на британеца Чарли Хънам („Синове на анархията”).

Той обаче се отказа от проекта през октомври и накрая ролята бе дадена на друг британски актьор - Джейми Дорнан. Ролята на студентката Анастейша Стийл ще се играе от Дакота Джонсън („Социалната мрежа”).

Според “Variety” реализацията на филма трябва да започне през декември. Все още не се знае дали „Юнивърсъл” няма да я отложи още.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net