Любимият изпълнител на Америка е Тейлър Суифт

25-11-2013

В събота вечер (23 ноември) Американските музикални награди събраха цяла плеяда звезди в NOKIA Theater в Лос Анджелис. По червения килим минаха Лейди Гага, рожденичката Майли Сайръс, Кейти Пери, Риана, Кристина Агилера и още много други.

Шоуто, на което водещ беше рапъра Питбул, не излъга очакванията и беше на ниво. Големите победители на вечерта се оказаха Джъстин Тимбърлейк и кънтри певицата Тейлър Суифт, които взеха и с призове за любими изпълнители и албуми 2013 г.

Джъстин Тимбърлейк беше отличен и в категориите: любим поп изпълнител, любим соул изпълнител и за любим соул албум за “The 20/20 Experience”.

Тейлър Суифт прибра четири награди. Албумът й “Red” беше признат за любим кънтри албум за 2013 г. А самата тя обявена за най-добра кънтри изпълнителка, най-добра поп изпълнителка и изпълнител на годината.

С по две награди си тръгнаха и момчетата от One Direction („Любима поп банда” и „Любим поп албум”) и интернет сензацията Macklemore & Ryan Lewis, които бяха отличени за хип-хоп изпълнител и хип-хоп албум на годината.

Ненадминатата Риана имаше честта да вземе отличие за „Музикална икона на годината”, освен това бе обявена за любима соул изпълнителка.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net