Кой е вашият аромат, зависи от зодията

17-05-2013

Знаете ли коя миризма пасва идеално на зодията ви? Джудит Уайът, автор на Аромотерапия за цял живот, твърди, че всяка зодия трябва да използва определено ароматно олио или ежедневно, или за релаксация.

Овен: Лавандула - имате склонност да се натоварвате с прекалено много отговорности в живота. Лавандулата е в полза на борбата с инфекциите и помага да се отпуснете.

Телец: Портокал - хората, родени под този знак, често имат проблеми с врата и за тях е най-важно техните дихателни пътища да са здрави и свободни. За телците масло от портокал е благоприятно и предразполага към нови преживявания.

Близнаци: Евкалипт тази зодия трябва да се грижи за своите дихателни органи. Евкалиптът повишава общата устойчивост на организма и предотвратява болести на кръвоносните съдове.

Рак: Здравец - вашата чувствителност може да доведе до различни проблеми, като например проблеми с храносмилането, нервност или обрив на кожата. Здравецът ви успокоява, отпуска, улеснява храносмилането и почиства кожата.

Лъв: Бергамот - вие сте склонни към проблеми със сърцето, пристъпи на тревожност и гняв. Бергамотът ще ви поукроти и ще ви превърне в една безгрижна личност.

Дева: Кедър - имате склонност да бъдете перфекционисти, да се засипвате сами с купища проблеми. Кедърът ще ви остави на земята и ще улесни вашата почивка и релаксация.

Везни: Лимон - хората родени под този зодия имат чести проблеми с пикочния мехур и бъбреците. Лимонът ще ускори разпадането на токсините в тялото и ще пречисти цялата система.

Скорпион: Иланг иланг - вие трябва да се научите да изразявате потиснати чувства и да поработите на самочувствието. Иланг-иланг повишава настроението. Съблазнителният и тежък мирис на това растение, открито на островите в Индийския океан, се използва и като афродизиак.

Стрелец: Лайка - вие сте човек, пълен със сила - вашата ловкост привлича хората около вас. Чаят от лайка ще ви помогне да се отпуснете, ще ви успокои и ще намали нервността и напрежението.

Козирог: Сандалово дърво - на вашия знак господар в Сатурн, планетата, която контролира всички големи промени в живота. В периода на промяна най-важни са смелостта и упорството, с които ви зарежда сандаловото дърво.

Водолей: Пачули - хората, родени под знака на Водолей, често имат ревматични проблеми и проблеми с гръбначния стълб, костите, мускулите ... Пачулите имат антисептично действие, успокояват възпалението, освежават и укрепват организма.

Риби: Джинджифил масло от тази китайска билка е най-добрият избор за рибите. Тя вдъхновява доверието, укрепва организма, стимулира кръвообращението и помага на настроението.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net