Неверниците сред зодиите

27-03-2014

Зодиакалните знаци определят до известна степен начина, по който възприемаме света и комуникираме с хората около себе си. В този смисъл, добре е да знаем как различните зодиакални знаци се отнасят към любовта и по-точно към моногамията.

Лъвовете и Скорпионите са сред най-големите любовчии, но не защото се влюбват толкова често, а защото са сред най-сексуалноактивните зодии. Скорпионите държат на дълготрайните взаимоотношения и по принцип са лоялни към партньора си. Лъвовете обичат да бъдат обожавани като истински кралски особи, затова са склонни към изневяра, в случай че партньора им не осигурява комфорта, който очакват.

Представителите на Риби и Близнаци са сред зодиите склонни към прегрешения. Крачката встрани за тях е лесна. Те са купонджии и обичат компанията, затова е лесно да изневерят.

Сред романтиците са и Водолеите, които лесно се увличат. На противоположната страна са Телците, които са верни по природа и не биха лъгали половинката си за нищо на света.

Да изграждат дългосрочни връзки умеят представителите на Девите. Ако се случи изневяра, то тя е случайна.

Стигнахме до истинските прелюбодейци - Стрелците. И дамите и господата под този зодиакален знак обичат истински флирта. Но не се ограничават до там, привличат си сексуалните приключения от всякакъв род. Когато поискат нещо, те трябва да го притежават на мига.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net