5 камъка, с които да елиминирате отрицателната енергия

21-01-2021

Древните култури използват от векове различни камъни за постигане на повече баланс, привличане на положителна енергия и елиминиране на негативната. В наши дни по-често носим разнообразни камъни под формата на бижута, но сякаш рядко ги избираме според силата, която носят. Залагаме най-вече на това те да са красиви.

Вижте 5 красиви камъка, които могат да насърчат положителната енергия в живота ви.

Черен кехлибар

Знаете ли, че има различни цветове кехлибар, като зелен, златистокафяв, дори и черен. Силата на кехлибара се използва от векове. Притежателят на черния кехлибар може да намали тревожността, депресията. Този камък спира прехвърлянето на негативна енергия, а всеки от нас, всекидневно се среща с много хора и не всички имат положителен заряд. Черният кехлибар създава вътрешна сила.

Огнен ахат

Камък с много интензивен цвят и енергия. Огненият ахат може да помогне на притежателя си да елиминира негативните енергии. Също така, носен като бижу или поставен в дома, насърчава позитивното мислене, повишава фокуса към хубавите неща, любовта към живота.

Черен турмалин

Черният турмалин е един от най-добрите камъни за защита. Той може да елиминира негативните емоции и енергии. Хубаво е да го имате край себе си в трудни ситуации.

Аметист

Аметистът е един от най-често срещаните и красиви камъни, който има редица благоприятни влияния. Той е силно свързан с нашата аура, мечти, затова е хубаво да го носим под формата на бижу или да го декорираме в дома си. В която и част на къщата да решите да го поставите, той активно ще работи, за да премахне негативната енергия. Ако го направите част от интериора на вашата спалня, зоната за почивка, аметистът ще насърчи чувството на спокойствие и удовлетвореност, ще помогне да спите спокойно. Ако изберете да го носите като аксесоар, ще изчисти вашата аура и мисли

Обсидиан

Черен, наситен цвят, който предпазва аурата и създава усещане за защита. Обсидианът е камък, който е силно свързан с духовното развитие. Носете го, когато ви предстоят важни срещи, изпити, когато придобивате нови познания.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2021 Tvoia.Net