Двудневна диета

29-12-2013

Няма да е погрешно ако предположим, че по-голямата част от нас трябва да стопят някое и друго килце, за да изглеждат като принцеси в новогодишната нощ.

Лесно можем да стопим излишните два килограма и да сме зашеметяващи на празника. Трябва само малко воля, мед, лимони и преварена вода.

Диетата с лимони и мед е лесна за изпълнение, а води до желаното дързо отслабване, както и до прочистване на тялото. Средният дневен прием по време на тази диета е само около 900 калории, което дава възможност за два дни да се свалят от 1,5 до 2 кг.

Лимонената киселина разгражда мазнините и помага на тялото допълнително да се отърве от токсини. Както оризовата диета, лимоново-медената насърчава резорбцията на целулита.

Диетата се понася добре. Заради големия прием на лимонена киселина се намалява чувството на глад, а медът намалява слабостта, която е присъща на всички нискокалорични диети.

По време на двудневната диета се приема само лимонено-медена вода. Във всеки от двата дни трябва да изпием три литра от течността, приготвена по следния начин: В 3 литра нормална преварена или изворна вода се добавя сока на 15 лимона и 50гр мед.

Препоръчителен е приема на вода и зелен чай без захар.

Най-добре по време на тези разтоварващи дни на диетата да сте у дома си и да не се преуморявате. Освен това, много често ще трябва да използвате тоалетната.

Тази диета е противопоказна за хора с бъбречни заболявания и гастрит с повишена секреция. В случай на съмнение трябва да се консултирате с вашия лекар или диетолог.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net