Уди Алън отрече обвиненията в изнасилване

03-02-2014


Американският режисьор Уди Алън отхвърли обвиненията за сексуално посегателство срещу осиновената си дъщеря, отправени от самата нея, наричайки ги „неверни и срамни”.

Говорителят на Алън Лесли Дарт обясни, че режисьорът съвсем скоро ще излезе с официално изявление по случая, но дотогава държи да изясни факта, че следствените органи по време на съдебния процес не са намерили доказателства, подкрепящи твърденията, че 7-годишната Дилън, че е била насилвана сексуално. „Дилън Фароу не може да направи разлика между реалност и фикция; До голяма степен Дилън Фароу е била направлявана от майка си Миа Фароу”, припомни заключенията на независимите съдебни експерти Лесли Дарт.

Преди ден 28-годишната осиновена дъщеря на Миа Фароу и Уди Алън публикува отворено писмо, в което открито обвини режисьора в сексуален тормоз. Тя обясни, че докато е била на 7 години е била изнасилена от баща си.

През същата 1987 г., Миа се развежда с Алън и започва съдебен процес по обвинение за сексуален тормоз над осиновената им дъщеря.

По настоящем Уди Алън е женен за 35 години по-младата от него Сун-И Превин (на снимката), която също е осиновена дъщеря на Фароу. Той самия определя любовта си към младата жена като неочаквана и изненадваща.

Скандалът се разгаря само месец преди най-важното събитие в Холивуд, връчването на наградите „Оскар”. Филмът на Уди Алън „Син Жасмин” е един от фаворитите за най-много награди на кино академията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net