Филип Хофман си отиде на 46 години

03-02-2014

Актьорът Филип Сиймор Хофман е открит мъртъв в апартамента си в Ню Йорк, съобщиха местните медии.

Засега причината за смъртта е неизвестна. Носителят на „Оскар” е открит в безпомощно състояние на пода на банята в апартамента си в Манхатън. По информация на Си Ен Ен вероятната причина за смъртта му е свръхдоза, а около тялото са намерени две пакетчета с вещество, за което се предполага, че е хероин.

През 2006 г. Хофман призна, че след университета е злоупотребявал с наркотици и алкохол и почти е умрял от това. Миналата година той отново влезе в клиника за 10 дни, след като през 2012 г. отново се поддал на изкушението.

Най-големият професионален успех на 46-годишния Филип Сиймор Хофман са наградите му Златен глобус и Оскар. През 2006 г. той е отличен за великолепното си превъплъщение за ролята на Труман Капоти в биографичната лента „Капоти”.

Сред най-популярните заглавия в кариерата му са „Магнолия”, „Усещане за жена”, „Талантливият мистър Рипли”, „Големият Лебовски” и излезлия в края на миналата година „Игрите на глада”.

През януари актьорът бе на кинофестивала „Сънданс” за представянето на два филма с негово участие – “A Most Wanted Man” и “God's Pocket”.

Филип Хофман има две дъщери и един син от дългогодишната си партньорка дизайнерката Мими О’Донъл.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net