Осиновената дъщеря на Уди Алън го обвини в сексуален тормоз

02-02-2014

След две десетилетия на спекулации, осиновена дъщеря на актрисата Миа Фароу и бившият й съпруг Уди Алън Дилън Фароу, обвини директно режисьора в сексуален тормоз.

В отворено писмо до New York Times, 28-годишната Дилън Фароу разказва, че когато е била на 7 години, Уди Алън я е насилвал сексуално.

„Кой е любимият ви филм на Уди Алън? Преди да отговорите добре е да знаете, че когато бях на седем години, Уди Алън ме хвана за ръката и ме заведе в един килер на вторияВ етаж на къщата,” започва изповедта си младата жена.

„Той ми каза да легна по корем и да си играя с електрическото влакче на брат ми. След това ме изнасили”, пише в писмото си Дилън.

„Докато го, правеше ми говореше. Шепнеше ми че съм добро момиче, че това е нашата тайна, обещаваше ми, че ще ме заведе в Париж и ще бъда звездата в неговите филми. Помня, че се взирах във влакчето, съсредоточих се върху него и си представях, че се возим в кръг из килера. До ден-днешен ми е трудно да погледна към детско влакче.”

Дилън е осиновена от Миа Фароу и Уди Алън, когато е на 7 години. През 1987 г., след седемгодишно съжителство двамата решават да осиновят момичето и нейния брат Моузес. Миа Фароу повдига обвинение срещу Алън за посегателство над дъщеря им през 1992 г. Същата година се разделят официално, но обвиненията срещу режисьора остават недоказани и в последствие отпадат.

„Това, че той се измъкна, ме преследваше цял живот. Чувствах се виновна, че той ще го прави на други малки момичета.”, споделя мотивите си Дилън.

Уди Алън още не е отговорил официално на обвиненията на осиновената си дъщеря.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net