Aerosmith с първи концерт в България

25-11-2013

Една от най-великите рок групи на всички времена Aerosmith идват у нас на 17 май 2014 г. за първия си концерт пред българска публика.

Концертът ще се проведе на стадион „Локомотив” в София и е част от Европейското турне на групата, съобщиха организаторите от „София мюзик ентърпрайсис”.

Великолепната петорка ще зарадва българските си фенове в оригиналния си състав от основаването си през 1970 г. в Бостън, Масачузетс - Стивън Тайлър (вокал), Джо Пери (китара), Брад Уитфорд (китара), Том Хамилтън (бас) и Джоуи Крамър (барабани).

Билети за концерта ще се продават от 27 ноември на цени от 70 до 150 лв. в билетен център НДК, касата на „Арена Армеец” и на ticketpro.bg. Първите 500 закупени ще бъдат с 10% отстъпка.

Aerosmith, начело със Стивън Тайлър, ще докажат на публиката, че са в перфектна форма с невероятно шоу. На стадион „Локомотив“ ще се насладим на най-великите им хитове, както и на песни от последния им албум 'Music From Another Dimension' - първият студиен проект на групата от 11 години.

Aerosmith е групата с най-големи продажби в историята на американския рокендрол с албуми в тираж над 150 милиона копия по целия свят. Само в САЩ са продадени 66,5 милиона техни записи. Освен това те държат рекорд за най-много златни и мултиплатинени албуми за американска група.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net