SCORPIONS идват за голям концерт по Коледа

16-10-2013

Легендарната немска рок група Scorpions пристига в София на 16 декември 2013г с голям концерт в зала Арена Армеец, съобщиха организаторите Loud Concerts. Събитието ще бъде част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата ще премине през София по Коледа!

Емоцията и успеха на последния албум „Sting in the Tail”, промени решението на групата от преди три години, да сложи „край на турнетата”. В наскоро дадено интервю фронтменът Клаус Майне сподели: “развълнувани от успеха - идеята за пенсиониране постепенно изчезна от съзнанието ни'.

ROCK N' ROLL FOREVER TOUR стартира в края на седмицата от Беларус, а само в Русия - концертите на бандата ще бъдат четири.

'Не искам да издавам твърде много сега, но мога да ви уверя, че все още има живот в старите Scorpions”, обещава Клаус Майне. “Работим усилено и върху документален филм за кариерата ни, в който ще включим и кадри от последното ни турне”.

Билетите за концертa са продажба от днес (16.10.2013г) и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim. Цената е между 65лв до 100лв.

Организаторите са предвидили още една изненада за феновете - първите 1000 закупени билета, независимо от коя ценова категория са, ще бъдат с отстъпка 10% от официално обявената цена.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net