Междузвездни войни: Епизод VII идва в края на 2015 г.

08-11-2013

Седмият епизод от киносагата „Междузвездни войни” (Star Wars: Episode VII) ще тръгне по екраните на 18 декември 2015 г., съобщи филмовата компания Дисни.

„Междузвездни войни: Епизод VII” ще бъде режисиран от Джефри Джейкъб „Джей Джей” Ейбрамс. А снимките започват през пролетта на следващата година във Великобритания.

За сега не са определени актьорите, които ще влязат в новия епизод на сагата, макар че се водят преговори със звездите от предходните серии - Харисън Форд (Хан Соло), Марк Хамил (Люк Скайуокър) и Кари Фишер (принцеса Лея Органа).

Преди дни стана ясно, че екипът организира открити кастинги за две от водещите роли в лентата. Едната е на осиротяло момиче, което е силно и познава добре живота на улицата, а другата - на умно и способно момче, което е в края на тийнейджърските си години или в началото на 20-те.

Премиерата на седмия епизод ще се състои в навечерието на Коледа, въпреки че по традиция филмите от поредицата се пускат на екран през пролетта - всичките шест предишни епизоди промотирани през май.

Компанията „Дисни” купи продуцентската компания на Джордж Лукас „Лукасфилм”, а с нея и правата върху поредицата „Междузвездни войни” през октомври 2012 г. Скоро след това бяха обявени и плановете за нови три филма от серията.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net