Грами готви музикален спектакъл в чест на Бийтълс

15-11-2013

Организаторите на наградите Грами обявиха в четвъртък плановете си за шоу по случай 50-годишнината от емблематичното участие на Бийтълс в шоуто на Ед Съливан. В него съвременни топ звезди ще изпълняват хитове на Ливърпулската четворка.

Националната академия за звукозапис, която организира музикалния еквивалент на Оскарите, ще проведе шоуто „Нощта, която промени Америка: Поздрав на Грами към Бийтълс” в Лос Анджелис на следващия ден след раздаването на наградите за 2014 година, на 26 януари.То ще се излъчи две седмици по-късно - на 9 февруари, точно 50 години след участието на четворката в шоуто на Ед Съливан.

Появата на култовата британската група, която има 7 награди Грами, е едно от най-гледаните телевизионни събития някога - 74 милиона души проследяват изпълнението на пет техни парчета.

Организаторите не обявиха имената на артистите, които ще участват в шоуто в чест на Бийтълс на 27 януари. Почти всички известни музиканти обаче ще бъдат в Града на ангелите за раздаването на наградите предната вечер.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net