Майли Сайръс разбуни духовете на наградите на MTV

11-11-2013

Aмериканската поп сензация Майли Сайръс отново предизвика скандал на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV. Тя провокира публиката като изпуши един джойнт, докато получаваше наградата си за най-добро видео.

Големият победител на тазгодишнте награди беше хип-хоп иконата Еминем, който отнесе две награди, но 20-годишната Сайръс отново беше в центъра на вниманието, след като откри шоуто разкършвайки бедра с латексово джудже, наречено Малката Бритни.

След като благодари на режисьора на хитовия си сингъл “Wrecking Ball” за наградата, Сайръс се качи на сцената в плътно прилепнало бяло боди и обувки на платформа. „Нямам място за наградата, но в чантата си открих това...”, каза тя.

След което извади недопушен джойнт от чантата си Шанел и запали цигара в зала Ziggo Dome в Амстердам. В холандския град канабис може да се купи от кофи шоповете. Звездите на световната поп музика се стекоха в Амстердам за церемонията, а Еминем направи изненадващо представяне, излизайки от огромен бумеранг, след като спечели наградите Глобална икона и Хип Хоп.

Канадецът, любимец наВ тийнейджърите, Джъстин Бийбър отнесе отличието за най-добър певец за четвърта поредна година и благодари на почитателите си в предварително записано видео послание.

Кейти Пери бе отличена като най-добра певица сред дамите.

Британците от One Direction спечелиха наградата за най-добри поп изпълнители, а Бионсе отнесе приза за най-добро изпълнение на живо. Те също благодариха на почитателите си от видеостената.

Норвежката интернет сензация и комедиен дует Илвис изпълни хита си “The Fox” (What Does the Fox Say?), гледан от над 200 милиона зрители в YouTube в последните два месеца. Те излязоха на сцената, облечени като лисици с дълги опашки. Китаецът Крис Лий взе приза за Световен изпълнител, трета година, в която азиатски артист печели наградата.

Европейските музикални награди на MTV се провеждат всяка година в различен европейски град, като последните домакини бяха Мадрид през 2010 г., Белфаст през 2011 и Франкфурт през 2012 г. Следващата година събитието ще се проведе в Глазгоу, Шотландия.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net