Как датата на раждане влияе върху финансите

31-12-2020

Според нумерологията рождената дата има силно влияние върху всеки аспект от нашия живот. Ако направим едно просто изчисление с нея, ще получим едно число, което се нарича лично число, или път на живота. Можете да намерите вашето тук или сами да изчислите.

Например, ако сте родени на 3.11.1981 г., вземете лист хартия и съберете всички цифри 3+ 1+1+1+9+8+1= 24. Сведете до едноцифрено 2+4=6. Ще получите общ сбор 6, което е и вашето лично число. Как то може да се отрази на вашите финанси, вижте в следващите редове.

Лично число 1

Ако вашето лично число е едно, то вие определено ще имате финансово предимство в живота. Числото едно е лидер и е отлично за изграждане на богатство. Характерно за хората, които са с това лично число, е това, че често финансовите им облаги идват от хора в тяхното обкръжение, които са добре материално.

Какво разкрива за вас келтският дървесеня хороскоп

Лично число 2

Това е едно от най-лошите лични числа, що се отнася до финанси. То не отразява богатство, защото се предполага, че парите винаги са споделени или изтичат към други хора. Числото две символизира закъснения и разочарования и прекалена щедрост. Също така хората, които имате това лично число е добре да внимават с дълговете.

Лично число 3

Това е естествено щастливо число, което помага да правите пари лесно. Въпреки това, една от характеристиките на числото е, че хората, които го притежават харчат толкова, колкото са спечелили, което може да им попречи да натрупат състояние. Също така, тъй като парите свършват бързо, се налага да се взимат заеми. За щастие това число помага да излезете с лекота от тях.

Изберете куче, което подхожда на зодията ви

Лично число 4

Четири е личното число на тези хора, които ще трябва да работят усилено за всяка припечелена стотинка. Без нужната дисциплина и упоритост, числото може да ви донесе бедност. Също така е малко вероятно да спечелите от лотарията или ако това се случи, печалбите ще са минимални. Ако все пак имате малки спестявания, добре е да ги инвестирате, защото тогава има шанс средствата ви да започнат да се увеличават.

Лично число 5

Ако вашето лично число е 5, то вие сте добри в бизнеса. Той вирее толкова дълго, колкото сметките ви и организацията ви на работа бъде съобразена със средата и промените. Хората с лично число 5 умеят да се грижат за своите служители, но също така обичат да правят и дарения. Тяхната добрина и проявена разумна щедрост, винаги им се връщат с добро.

Формата на пръстите на ръцете разкриват какъв човек сте

Лично число 6

Това е лично число, което символизира изобилие. Хората родени с това лично число имат голям шанс да наследят пари, имоти, тъй като шестицата е свързана със семейството и подаръците. Също така, ако това е вашето лично число, никога не бива да се притеснявате за потока на парите. В повечето случаи може да достигнете финансови върхове, но не са изключени провали, затова бъдете внимателни.

Сигналите, които ни праща Вселената, когато сме на грешен път

Лично число 7

Ако вашето лично число е 7, то вие обичате финансовите предизвикателства. Лесно постигате успехи и печелите пари, но сякаш не се интересувате толкова от тях. Също така вашата ексцентричност и луди идеи в даден момент могат да ви спечелят много пари. Недостатък на числото 7 е, че притежателите му се презапасяват или пропиляват парите си.

Партньорска съвместимост според числото на жизнения път

Лично число 8

Числото осем символизира големите пари, но също така може да символизира и големите загуби. Това е числото, което казва „трябва да се харчат пари, за да се правят пари.“ Много често хората с лично число 8 са измъчвани от разходи, заради желанието им да поддържат един скъп начин на живот.

Лично число 9

Това е лично число, което привлича пари лесно и без усилия. Деветките са проспериращи, но им е трудно да задържат богатството си за дълго. Едно от предизвикателствата за тях е да се научат да пестят.

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net