Формата на пръстите на ръцете разкриват какъв човек сте

14-09-2015

 

1.Квадратна

Квадратна форма на пръстите имат реалистите, здраво стъпили на земята.Тези хора имат силен дух и са борци по природа. Те също така са много сериозни и отговорни, което им помага да се справят и с най-сложните предизвикателствата на живота.

2. Закръглена

Закръглена форма на пръстите имат оптимистите. Тези хора са веселяци, душата на компанията. Позитивното им отношение към света е заразително. Вярват в успеха си и това им помага да постигнат целите си.

3.Конусовидна

Конусовидната форма е характерна за хората, който са родени лидери. Те имат способността да мотивират останалите. Обичат да са в центъра на събитията, както и да са под светлината на прожекторите.

4. Заострена

Хората със заострена форма на върховете на пръстите са истински късметлии, родени под щастлива звезда. Каквато и цел да си поставят я постигат с лекота.

 

5. Лопатообразна

Тази форма на пръстите говори за динамичен и целеустремен човек, който обича сам да си поставя сложни задачи, с единствената цел да докаже способностите и уменията си. Трудностите и предизвикателствата не ги плашат, а само ги амбицират да работят още по-неуморно.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net