Най-касовите филми през 2013 г. са с Дженифър Лорънс

02-01-2014

Дженифър Лорънс е най-доходоносната актриса през 2013 г., показват статистиките на кино студията.

Добри резултати имат не само филмите с 23-годишната актриса. Бокс офисът през миналата година е на път да подобри всякакви рекорди, съобщава БГНЕС, позовавайки се на списание “Variety”.

Лорънс беше посочена за най-доходоносната звезда на годината в анкета сред собственици на кина и купувачи на филми, осъществена от Quigley Publishing Company. Актрисата участва в касовите филми „Игри на глада: Възпламеняване” и „Американска схема” и това само в последните два месеца на 2013 г.

В момента Лорънс работи по редица проекти, включително последните два филма от поредицата „Игри на глада” и продължение на „Х-Мен”. В най-скоро време ще можем да й се насладим в лентата „Серена”, в която отново си партнира с Брадли Купър.

Втората най-доходоносна актриса е Сандра Бълок, която беше част от хитовите ленти „Гравитация” и „Нежна полиция”. Третото място е за екранния партньор на Лорънс в „Наръчник на оптимиста” и „Американска схема” Брадли Купър. През миналата година той участва и във филма „Последният ергенски запой” III.

В топ пет попадат още Ейми Адамс и Джеймс Франко.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net