Джим Кери наруши мълчанието относно самоубийството на приятелката си

06-10-2017

Джим Кери направи шокиращи разкрития за живота си Катриона Уайт, която се самоуби през 2015-та година.

Актьорът е обвинен в съучастие в убийство от майката и съпруга на своята любима. Той обаче проговори и обясни, че нещата не са точно такива, каквито се опитват да си изкарат наследниците на гримьорката.

Адвокатът на Кери - Реймънд Баучър заяви, че Катриона е сключила брак, за да легализира пребиваването си в САЩ. Тя дълго време изнудвала Кери да се оженят, но той не се поддал. Това станало причина за раздялата им.

Малко по-късно Катриона се омъжила за Марк Бъртън, който, според информацията на Баучър, получил 30 хиляди долара за „услугата“.

Катриона обаче продължила с шантажа над актьора. „Един ден тя написа смс на Кери, че се опасява, че има херпес. Повод за притеснението й станала кола маска. Месеци след като се разбра, че е здрава, адвокатът й – Филипо Марчино, поиска подкуп в размер на няколко милиона от Джим. В противен случай щял да “разкрие” на медиите, че той е заразил Уайт с венерическа болест. По тази причина делото на актьора е и срещу Марчино”, добавя още Баучър.

Последните седмици преди смъртта на Катриона, двамата с Кери отново започнали да живеят заедно. Той споделя, че Уайт се разстроила много, след като майка й написала за рождения й ден, че е „неспособна на нищо и не е постигнала един успех в живота си”.

Следващата стъпка на Кери е, да изправи пред съда майката и съпруга на Катриона, като заявява, че обвиненията срещу него са „опит за изнудване”.

„Няма да се преклоня пред тези неверни твърдения по мой адрес. Нито съм отговорен за грубите разкрития, които въпросните отчаяни хора направиха за жената, която обожавах. Бях заслепен от любовта си. Въпреки това, в сърцето ми има място за съпричастност и прошка за делата на Катриона”, категоричен е Кери.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net