Мила Кунис: Майчинството не е лесно занимание

05-10-2017

Да си майка никак не е лесно. Това споделя 34-годишната актриса Мила Кунис, която заедно със съпруга си Аштън Кътчър, отглежда две деца.

„Аз се стараех да бъда идеалната майка. Бях буквално обсебена от първото си дете. Разбрах, че не съм най-неуспешната майка и започнах по-малко да го преживявам“, разказва актрисата, която е майка на тригодишна дъщеря и едногодишен син.

Мила Кунис разказа откровено за тежките моменти около отглеждането на децата й, по повод премиерата на нов филм с нейно участие. „Палави мамчета 2“ засяга именно темата за предизвикателствата на майчинството, който се увеличават щом наближат коледните празници. Лентата ще излезе по кината на 7 декември.

В живота обаче Мила не влиза в ролята на „палаво мамче“. Тя сподели, че отделя огромно внимание на децата си. Дори ги взема със себе си, когато е на снимки в други градове и страни.

„Мога да напиша книга за това как да занимаваш детето си във всяка точка на света. Няма развлечение, което да не съм пробвала с децата ми. Вземаме си пропуск за всяка библиотека, където и да сме. Когато навън е горещо, отиваме в библиотеката и четем книги. Да, ние не искаме да растат глупаци. Такива има достатъчно на този свят“, казва Мила Кунис.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net