Риана отложи началото на турнето си

19-02-2016

Проблеми с гласните струни принудиха звездата да отмени осем концерта
Изненадващо Риана отложи началото на световното си турне. Драстичното решение идва заради влошеното здравословно състояние на звездата, става ясно от официалната й фен страница.

Първият концерт от световното й турне „Anti” е пренасрочен за 12 март в Джаксънвил, Флорида. Турнето й първоначално бе планирано да започне на 26 февруари в Сан Диего, но певицата отложи осем концерта.

Риана отмени и изпълнението си по време на годишните музикални награди „Грами“ миналатаа седмица, защото не се е чувствала добре. Звездата трябваше да пее на сцената, но вместо това си тръгна малко след последните репетиции за шоуто.

Според представители на Риана докторите я посъветвали да не пее в продължение на 48 часа, за да не предизвика проблеми на гласните си струни. Песента, която трябваше да прозвучи в нейно изпълнение бе Kiss Me Better.

Това не е първият път, в който певицата се отказва от изпълнение на „Грами“ в последния момент. През 2009 г. тя отмени своето изпълнение на сцената заради нанесения й побой от бившия й приятел Крис Браун. Родената в Барбадос певица и модна икона отново влиза в светлините на прожекторите с първия си от 2012 година албум. “Anti” излезе на 27 януари.

Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net