Златните микрофончета си имат нови притежатели

16-02-2016

Рапърът Кендрик Ламар спечели цели пет награди „Грами“, включително за най-добър рап албум, най-добро рап изпълнение и най-добра песен.

Наградата за песен на годината беше присъдена на композицията „Thinking Out Loud“ на британеца Ед Шийран. Пищната церемония за престижните музикални награди се проведе снощи в Лос Анджелис.

В основните категории бяха наградени още Тейлър Суифт за най-добър албум с „1989“, Марк Ронсън и Бруно Марс за запис на годината за „Uptown Funk“.

Наградата за най-добър рок албум прибраха Muse за „Drones“, най-добър албум в жанра латино-поп беше отличен пуерториканският певец Рики Мартин.

Американската поп певица Меган Трейнър си взе награда за „най-добър нов изпълнител“. Изпълнителката на „All About That Bas“ избухна в сълзи, когато получи „златния грамофон“, година след като си тръгна с празни ръце от предишната церемония.

Извън раздаването на „златните грамофони“ на сцената с интересно изпълнение се появи Лейди Гага. Тя отдаде почит на Дейвид Бауи, изпълнявайки негови песни, облечена в костюм на Бауи.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net