Божинов призна: С Николета сме разделени

09-09-2013

След продължителни спекулации около любовния живот на Николета Лозанова и Валери Божинов, футболистът най-накрая призна, че е прекратил отношения с плеймейтката.

В личния си профил в социалната мрежа Божинов написа своя коментар по темата и заяви, че в момента негов приоритет са кариерата и двете му деца.

'Тази ли е новата ти' е въпросът на седмицата. Тази тема няма да я коментирам, защото няма нова. Да, с Николета сме разделени официално и всеки от нас има право на свой живот. Но аз съм сам в момента и приоритети са ми кариерата, която се старая да възобновя и двете ми деца, които обичам повече от всичко. Останалото е на втори план и ще се нареди с времето. Така че спрете със спекулациите. Личният ми живот си е моя лична работа!В.Б.'

След бурна и романтична връзка, в която бяха замесени и бившите им изгори, Валери Божинов и Николета Лозанова се ожениха през октомври 2011. Няколко месеца по-късно се роди дъщеря им Никол, с която бившата плеймейтка често се хвали и във Facebook. 

Божинов има и син, от връзката си с поп-фолк изпълнителката Алисия. А отношенията между нея и доскорошното семейство Божинови и до ден днешен остават изострени.

Припомняме, че слуховете около раздялата на Божинови циркулират в общественото пространство вече месец. Един от признаците беше, че Николета, въпреки навика си да споделя безброй кадри в Instagram, не е публикувала семейни снимки след лятната им почивка на Сейшелските острови в края на месец юни. Бързо се заговори и за нова любовна интрига около футболиста, която остава непотвърдена засега.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net