И принц Хари се готви за сватба

26-08-2013

28-годишният Хари се среща с 24-годишната манекенка от юли миналата година, но запознати твърдят, че връзката им е станала много сериозна и двамата дори подготвят годеж.

Принцът предизвика подобни слухове по-рано този месец, когато заведе Кресида на романтично африканско сафари, където брат му Уилям предложил брак на Кейт през 2010 г. Източници разкриха, че неведнъж Хари е споделял колко специална е Кресида за него. Според британските медии дворецът Кенсингтън се подготвя да направи съобщение за годеж, а сватбата е планирана за пролетта.

Кресида, която наскоро завърши музикално училище, старателно избягва популярността. Двойката винаги се е отнасяла много внимателно към публичните си появи.

Преди да срещне блондинката Хари имаше дълга връзка с Челси Дейви, с която се раздели през 2011 г. след седем години заедно, припомня БГНЕС. Най-вероятната причина за раздялата им е прекалената показност и липсата на личен живот, на което Челси не успяла да издържи.

Засега информацията остава непотвърдена. От двореца Кенсингтън коментират, че плановете за годеж са личен въпрос и засега втората кралска сватба е в сферата на слуховете.

И ние, както целият свят, нямаме търпение скоро да станем свидетели на поредното щастливо събитие в кралския двор.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net