Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс преосмислят брака си

28-08-2013

След няколко седмични спекулации около развода на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, се оказа че двамата са си дали почивка един на друг.

Актьорската двойка, която има 13-годишен брак, не се развежда, а е в период на почивка, в който да оценят накъде върви връзката им, твърди източник от семейното обкръжение.

Нито един от двамата не е правил стъпки към официална раздяла. Те не са подавали документи за развод, нито са предприемали юридическа стъпка, за да прекратят отношенията си.

В момента 68-годишният Майкъл прекарва времето си сам на яхтата си край бреговете на Сардиния, а 43-годишната Катрин е у дома в Ню Йорк с децата им.

Слухове за разрив в отношенията на светската двойка циркулират от няколко месеца. Съпрузите не са се появявали заедно от месец април и това стана причината да се заговори за окончателна раздяла. 

Двамата преминаха пред редица лични перипетии. Майкъл Дъглас беше диогностициран с тежка форма на рак, с който се бореше и успя да надвие през последните три години. През месец май т.г, пък стана ясно, че Катрин страда от биполярно разстройство, което я отведе за лечение в клиника.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net