Ето го следващия принц на Великобритания!

24-07-2013

Само ден след раждането, херцогинята на Кеймбридж, придружавана от съпруга си, показаха малкия принц на обществеността. На излизане от болницата 'Сейнт Мери' снощи Уилям и Кейт позираха пред фотообективите заедно с новородения си син.

Кралското семейство отговори на въпросите на събралите се пред болницата репортери, а усмивката на Кейт не слезе от лицето й, въпреки умората. Тя развълнувана заяви: 'Това е много емоционален момент за нас' и сподели, че Уилям вече е сменил първата си бебешка пелена. 

Гордият баща, от своя страна, не пропусна да се пошегува: 'За щастие той има чертите на майка си и доста повече коса от мен!', заяви той пред репортерите.

Държейки бебето в обятията си, щастливите родители признаха, че все още не са решила какво ще бъде името на престолонаследника, след което Уилям сам откара сина и съпругата си в двореца Кенсингтън.

Първите, които се запознаха с новородения принц бяха родителите на Кейт. По-рано през деня първо Кейт Майкъл и Карол Мидълтън, а малко по-късно и родителите на Уилям посетиха младото семейство. Принц Чарлз не скри радостта си от това че е станал дядо за първи.

Днес кралицата на Великобритания е посетила двореца Кенсингтън, за да се запознае с правнука си. Половин-часовата визита се случи след като новото семейство прекара първата си нощ у дома, съобщава BBC.

Кралица Елизабет беше без съпруга си, херцога на Единбург, тъй като той продължава да се възстановява от коремна операция. Визитата се случва малко преди монарха да замине за имението Балморал в Шотландия, където традиционно прекарва лятна си почивка.

Сред посетителите на двореца Кенсингтън днес са принц Хари и сестрата на Кейт, Пипа Мидълтън, издават местните агенции.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net