Дали не се задава принц на хоризонта?

30-04-2013

Британският кралски наследник най-вероятно ще бъде от мъжки пол. Това започнаха да коментират медиите на Острова, след като Кейт Мидълтън неволно е споделила, че купила синя бебешка количка за своето неродено дете.

Продължителните спекулации бяха поддържани и от самия двор.  Официалното твърдение на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж беше, че не знаят какъв ще е полът на бебето, като  демонстративно купуваха дрешки в неутрални цветове като бяло, жълто и бежово. Междувременно Кейт няколко пъти направи намек, че ще бъде майка на момиче.

Принцесата, която трябва да роди през юли направи истински фурор с последните си изказвания. Пред гостите на парти в Съри миналия месец, тя е заявила, че се е спряла на светло синя бебешка количка на дизайнера Bugaboo, която струва 1000 британски лири (2 324 лева).

Източник на британското издание 'Експрес' споделя, че когато е попитал Кейт дали знае какъв ще е полът на бебето, тя отговорила, че не знае. Херцогинята обаче предпочита момче, докато съпругът се надява на момиченце, допълва източника.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net