Окончателно! Валери и Николета се развеждат

14-03-2015

Валери Божинов потвърди слуховете, които се въртяха в общественото пространство от известно време. Футболистът призна, че със съпругата му Николета Лозанова се развеждат.

„За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е че с Николета се развеждаме!”, написа футболистът във facebook профила си.

„Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А от тук нататък всеки може да си пише каквото иска”, заключи Божинов.

Моделката Николета Лозанова, която се много се постара да изгради образа на перфектното семейство, публикувайки миловидни фамилни снимки, също коментира ситуацията в социалните мрежи.

„В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват „така й се пада”, други пък ожалват „горкичката, какво ли изживява”. Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете ми! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля... А сърдечно благодаря за поредния урок!” – написа Лозанова.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net