Ритуалите на съвършената Адриана Лима

05-12-2014

Ангелът на “Victoria’s Secret” Адриана Лима не веднъж е споделяла, че поддържа прекрасната си фигура чрез спорт и по-конкретно бокс. По нейно мнение обаче и хубавата си кожа дължи на тренировките.

Лима смята, че изглежда най-добре след като се е поизпотила добре. Красавицата, че тренировките й дават естествен блясък и са добър начин за детоксикация, за да поддържа свежия си външен вид.

„Тренировката е ритуал за красота за мен. Мисля, че потенето е най-добрата естествена детоксикация, която придава на лицето ми хубав блясък”, сподели 33-годишната манекенка.

Манекенката намира време за ежедневни тренировки, независимо в коя точка на света се намира и въпреки натоварения си график. „Опитвам да правя толкова упражнения, колкото мога, боксът ми е любим, но зависи от графика ми. Ако пътувам или си вземам въжето за скачане с мен, или опитвам да скачам десет минути, или ако няма място, излизам да потичам навън”, разказа Лима.

Тя се опитва да се храни максимално здравословно „с много зеленчуци, печена риба”. „Обичам чай, сокове и шейкове. Обикновено смесвам манго с джоджен или зеле, краставица и ябълка', сподели Адриана пред списание “Look”.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net