Джейми Дорнан няма да участва в продълженията на Петдесет нюанса сиво

24-02-2015

Джейми Дорнан, който изигра главната роля в хитовия филм „Петдесет нюанса сиво” няма да се включи в снимките на следващите две продължения.

Актьорът, който събра погледите върху изваяното си тяло в еротичните сцени, но и негативни критики, заради актьорската си игра, ще послуша съпругата си, която е против участието му.

Според източник, близък до семейството, любимата на Дорнан, актрисата Амелия Уорнър, се притеснява от множеството еротични сцени, които се е наложило Джейми да снима.

„Той се опита да я увери, че нищо няма да се промени, но сега жените по цял свят въздишат след Джейми”, каза източникът и допълни, че Амелия не е гледала филма и не желае да го прави.

Същият източник твърди, че актьорът все пак не е успял да се сработи със своята екранна половинка Дакота Джонсън. Дорнан обвинявал партньорката си за лошите отзиви на филма. „Джейми не мисли, че представянето му е било лошо, вместо това той обвинява Дакота и казва, че не е било възможно да се осъществи химия с нея”, казва още изто

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net