Скокът на Гришо от 35-метрова скала остави всички със зяпнали уста

24-02-2015

Григор Димитров успя да тества своите граници, но и да изправи косите на феновете си, които го видяха как скача от 35-метрова скала право в морето.

Българският тенисист, който се намира в Акапулко за тенис турнир, сам разпространи видеото със скока. Той публикува в профила си в Instagram снимка, как стои на скала, с коментар – „Нямам шанс! #35метра #обичамтемамо”.

На клип, публикуван в сайта на АТР се вижда как 23-годишния спортист се прекръства и в крайна сметка преодолява страха си и скача от специално изградено съоръжение за клифдайвинг.

„Доста неща ми минаха през ума преди да го направя”, каза малко след скока Гришо. „Най-важна е подготовката. След като погледнеш надолу, малко се разколебаваш, но в същото време бях доста уверен. Харесвам екстремните спортове, затова си прекарах доста добре днес”, коментира Димитров.

Тази нощ стартира участието на Григор в надпреварата. Българинът ще защитава титлата си от миналата година и ще се изправи първо срещу сърбина Филип Крайнович.

Видеото може да видите на този адрес: http://www.tennistv.com/video/videoId/1mq1kmkodoh701j2cw6qb74d25/title/grigor-dimitrov-feature--atp-acapulco

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net