Джордж и Амал с първа изява като семейство

12-01-2015

На церемонията на „Златните глобуси” Джордж Клуни и новата му съпруга Амал Аламудин направиха дебюта си като семейство на червения килим. В неделя беше първата им официална поява след като се венчаха през септември.

Британската адвокатка по човешки права придружи съпруга си, за да получи почетната награда на името на Сесил Би Де Мил. Когато взимаше приза за постижения в киното, Клуни сподели публично колко щастлив го прави любовта на неговата партньорка.

„Изминалата година беше доста добра за мен. И не само заради положителните отзиви за „Пазители на наследство” (б.а филм, който Клуни продуцира и режисира)”, пошегува се актьорът. „Истински удовлетворяващо е когато откриеш някого, когото да обичаш, особено ако си го чакал цял живот!”, откровеничи 53-годишния актьор. В края на речта си Клуни умили всички като призна, че няма по-голяма гордост за него от тази, да е съпруг на любимата си жена.

Думите му видимо развълнуваха Амал, която стоеше на първите редове, а камерите следяха реакциите й.

Красивата адвокатка с ливански корени изглеждаше изящна в черна сатенена рокля в гръцки стил. Тоалетът на „Диор” беше допълнен от бели ръкавици, които придаваха на Амал царствено излъчване.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net