Втора сватбена вечеря си спретнаха Амал и Джордж Клуни

27-10-2014

След като си казаха „Да” с пищна сватбена церемония във Венеция през месец септември, Амал Аламудин и Джордж Клуни отпразнуваха брачния си съюз и със тържество в Лондон.

Актьорът и адвокатката по човешки права събраха най-близките приятели и колеги на Амал от университета и адвокатската ѝ практика, както и роднини на семейството, които познават ливанката от малка. Домакини на празненството, състояло се в хотел Danesfield House Hotel & Spa в събота, бяха родителите на Амал – Рамзи и Бариа Аламудин.

Красивата съпруга на Клуни този път облякла дълга бронзова рокля с пайети. На раменете била наметнала черна кожена яка, напомняйки на дама от класическия Холивуд, коментира електронното издание E!News. Джордж не отстъпвал по елегантност в въгленовочерен костюм, бяла риза и черна вратовръзка.

Събирането трябва да е било много весело, след като приятелите на Амал много добре се разбирали със съпруга й. Докато двамата са се опознавали Клуни многократно се е срещал с колегите и приятелите на красивата ливанка и винаги са си прекарвали страхотно.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net