Иван Тишев: Подготвя се пети сезон на Революция Z

22-10-2014

След края на „Революцията Z”, актьорът и музикант Иван Тишев разкри, че в момента се готви нов сезон на сериала.

Тишев, който се превъплъщава в един от главните герои в тийн сериала, издаде новината в блога си за bliasak.bg. „Сега ексклузивно ще споделя, че готвим 5-ти сезон на сериала, който ще бъде излъчен по Btv”, каза той и допълни, че до края на годината групата ще има реализиран нов видеоклип.

Освен като актьори в новия сезон, момчетата ще вземат участие и като композитори на музиката в него, но Никола Стоянов (Тино), който се е концентрирал върху актьорката си кариера, вече не е част от групата.

Освен актьор от около месец любимецът на тийнеджърите се пробва и като модел. Развълнуван от новото си амплоа, очаква скоро да излезе и първата му фотосесия.В 

„Личният ми живот може да бъде описан само с една дума - ЩАСТИЕ!!! Наскоро имахме годишнина с половинката ми (Нади) и съм ужасно щастлив, че имам толкова прекрасен и отдаден човек до себе си,” сподели емоцията си Тишев.

„Понеже доста често се случва хора да ни питат „Защо не направите нещо заедно като изпълнители”... ще кажа само, че мислим сериозно по въпроса. :),” повдигна завесата той.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net