Кристина Агилера се похвали със секси извивки

17-05-2013

Кристина Агилера демонстрира завидна форма. Тя пусна в Twitter кадър от снимките на нов клип, на който се вижда изтънялата ѝ талия.

Кристина е облечена в черен сутиен и прилепнала по тялото мини пола и ясно личат добрите резултати от няколкомесечната програма за вталяване.

Новият ѝ силует е заснет на фона на пищен балкон с изглед към океана. Снимката е кадър от предстоящия клип Hoy Tengo Ganas De Ti (Днес те искам за мен) и отразява страстния романтизъм на дуета на Кристина Агилера с мексикански певец Алехандро Фернандес. Песента е кавър на балада на Мигел Гаярдо от 1975 г.

Менторът в реалити шоуто The Voice неведнъж даде заявка, че много скоро ще свали излишните килограми и ще възвърне красивата си фигура. През март тя се появи с малка черна рокля на премиерата на новия сезон на музикалното предаване и още тогава критиците отбелязаха по-финото ѝ тяло.

Източник, близък до певицата потвърди, че тя тренира усърдно от вкъщи и разучава упражнения за отслабване с различни треньори, включително фитнес гуруто Tee Зорге.

Трябва признаем, че Кристина е положила големи усилия и резултатите са впечатляващи.




viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net