Какво е секси? Нина Добрев е с най-секси стил!

14-05-2013


Актрисата с български корени беше призната за момичето с най-секси стил от най-горещите модели в света. 
 
Ангелите на Виктория разкриха кои са най-сексапилните знаменитости тази година. В осмата годишна класация Какво е секси, място намират както звездите с най-секси устни, така и знаменитостите с най-секси крака.
 
Традиционните имена в горещия списък са Бионсе, която за трети път е обявена за най-секси певица, и Джесика Частейн, която тази година стана най-сексапилната актриса, след като миналата година беше призната за жената с най-сексапилни устни.
 
В класацията обаче има и нови имена като Дженифър Лорънс, отличена за най-секси чувство за хумор, Зоуи Салдана за най-секси усмивка и Риана която отнесе признанието за най-секси бикини тяло. В последната категории моделите не можели да гласуват за себе си.
 
Сред другите отличени знаменитости тази година са нашата Нина Добрев за най-секси стил, Блейк Лайвлви за най-секси крака, Аманда Сайфийлд за най-секси коса, Зоуи Дешанел за най-секси очи, Кери Уошингтън за най-секси устни, Джулиана Ранчич за най-секси майка, Ашли Грийн за най-сексапилен спортен стил и Шакира за най-сексапилни извивки на тялото.
 








Източник: БГНЕС

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net