Бекъм е най-добрият баща сред звездите

17-05-2013

Леко разочароващата новина за оттеглянето на Дейвид Бекъм от футболните терени не означава, че ще спре да бъде в центъра на вниманието.

Като доказателство футболната звезда зае няколко челни места в неспортни класации. Британците обявиха Дейвид Бекъм за най-добрия баща сред звездите, но също и за най-стилния футболист на планетата с най-хубавата мъжка прическа.

Бекъм може да не най-добрият футболист, по мнение на спортните спецове, но е един от популярните родители, а сега най-добрия баща.

Това не е учудващо, тъй като англичанинът е известен с вниманието, което отделя на четирите си деца. Той често е улавян в моменти когато се забавлява и спортува с големите си синове Бруклин, Ромео и Круз.

Когато семейство Бекъм се увеличи след раждането на Харпър Севън, Дейвид стана истински любимец на папараците. Светът не успя да сдържи възхищението си от снимките на любящия баща с малката му дъщеричка на ръце.

Татко Бекъм получи 24% одобрение и остави назад принц Уилям, който все още не е станал татко. 18% от анкетираните обаче смятат, че той ще бъде отличен баща.

Останалите отличени известни бащи, но събрали по-малко гласове в класацията на TVbet.co.uk са Питър Андре - 11%, Уейн Рууни - 10%, Джейми Оливър - 8%, Дейвид Уилямс - 7%, Дейвид Камерън - 7%, Крис Мартин - 5%, Стивън Джерард - 5%, Ед Милибънд - 1%.

Победител в миналогодишното издание на класацията бе холивудската звезда Брад Пит.




viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net