Бионсе чака второ дете?

14-05-2013


Бионсе отмени концерт в Белгия по препоръка на лекарите. 31-годишната певица се нуждае от почивка, за да се възстанови от състоянието на дехидратация и изтощение.

Новината идва в момент, когато съмнението, че Бионсе е бременна с второ дете, се налагат все по-упорито в светските хроники. Физическото неразположение на звездата само подсилва слуховете.

Закръгленото коремче на госпожа Картър отчетливо си личи под гащеризона на снимка, правена в Лондон миналата седмица. Още тогава медиите зад океана започнаха да говорят за вероятността Бионсе и съпругът й Джей Зи очакват второто си дете.

Най-вероятно RnB дивата е още в първите месеци на бременността. На бала в музея Метрополитън в Ню Йорк тя се появи с рокля на Givenchy, която опитваше да прикрие талията й. Това предизвика в. New York Post да излезе с твърдението, че след бала, различни източници са съобщили за бременността на певицата, която в момента е и на световно турне,

Самата Бионсе каза наскоро, че би искала повече деца. Мисля, че дъщеря ми има нужда от компания. Харесва ми идеята тя да бъде голямата сестра. Разбира се, в момент, когато това е възможно да се случи, обясни звездата.

Миналата година Бионсе роди първото си дете - Блу Айви, и заяви, че това събитие изцяло е променило отношението й към майчинството.

Семейството криеше и първата бременност на певицата. Те превърнаха новината в истинско събитие, като я обявиха по време на наградите на MTV през 2011 г.






viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net