Грим трикове за дами с очила

07-10-2014

Гримът за дамите с очила не само е по-специален, но е и много важен. Очилата придават друго изражение на лицето - акцентират върху една част от него, но и подчертават несъвършенствата.

Мимическите бръчки, торбичките под очите и тъмните кръгове от умора и недоспиване могат да бъдат много забележими и това да се дължи от части на факта, че носите очила. Корекциите с няколко трикове за гримиране могат да направят лицето свежо, а погледът изразителен и под рамките.

Коректор – Използвайте хубавВВ коректор в областта на очите. Той ще прикрие несъвършенствата и ще направи очите ви да изглеждат ярки и свежи.

Молив и сенки за очи – Подчертайте окото с молив в натурален свят. Сенките в телесни или металически нюанси са безпогрешен избор.

Очна линия – Подчертаното око е въздействащо и постига точния ефект под рамките на очилата.

Спирала – Тя е задължителен елемент за дамите с очила. Ако някога нямате време за грим, все пак не пропускайте спиралата. За да избегнете размазване използвайте водоустойчив грим.

Молив за вежди - Когато носите очила вежди придобиват по-голямо значение. Те помагат да се оформи лицето, така че трябва винаги да бъдат в страхотна форма.

Червило – Няма да сбъркате, ако използвате ярък цвят върху устните си. То определено ще привлече нужното внимание върху лицето, а след това и върху очите ви.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net