Бледите цветове изместват класическото черно

04-03-2014

Церемонията на Оскарите вече отмина, но одобрителните (или не!) възгласи ще продължат да отекват още дълго време. Филмовите продукции зададоха тона и знаем заглавията, чиито премиери ще следим, а идва ред на модните трендове.

Ако трябва да обобщим впечатленията си модните открития за следващия сезон, ще го направим с една дума – натурално. Холивудските знаменитости определено наложиха естествена визия с „незабележими” бижута, лек грим и тоалети е изчистена линия.

Телесни цветове доминираха на червения килим тази година, в комбинация с грим с естествени тонове, от бледо розово до тъмно бежово, отбелязва БГНЕС.

Лупита Нионго, която отнесе наградата за Най-добра поддържаща роля, грейна в небесносиня роклята на Прада. Тя бе комбинация със старинна златна гривна като глава на змия, златни обеци с розови камъни и 18-каратова златна диадема.

Кристен Бел, която озвучава принцеса Анна в „Замръзналото кралство”, изглеждаше перфектно на червения килим. Тя не пропусна и да се пошегува, въпреки сериозния повод. „Когато ме видите на червения килим в нощта на Оскарите, знайте, че имам бурито в чантичката си”, написа тя в Twitter. Тя бе избрала телесна рокля на Роберто Кавали, обувки на Brian Atwood, чантичка на Salvatore Ferragamo и колие с обеци от бяло злато и диаманти на Piaget Rose Empress.

Анджелина Джоли, както винаги, изглеждаше изключително красива в елегантна бежова рокля с бродирани елементи на Ели Сааб. Бижутата й бяха на Robert Procop, а цялостната й визия беше допълнена от присъствието на съпруга й Брад Пит.

Разбира се, няма как да пропуснем ослепителната Кейт Бланшет. Австралийката обра всички възможни награди за ролята си в „Син Жасмин”, си спечели симпатиите на модните критици. Единодушно бе определена за една от най-елегантните дами на вечерта. Винтидж роклята й в телесен цвят на Armani, беше обсипана с блестящи елементи и допълнена с бижута в същияВВ  стил и семпла прическа на вълни.

Джесика Бийл също бе заложила на рокля в телесен цвят. С вталения и изящен модел на Chanel Couture, допълнен от бижутата Tiffany и опашка на една страна, тя беше актуална и както винаги свежа.

Лейди Гага, Джулия Ранчич, Джена Дюан-Тейтъм, Голди Хоун и Кейт Хъдсън също минаха по червения килим в рокли в телесен цвят.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net