Ослепителната страна на церемонията Грами

27-01-2014

Една от най-запомнящите се визии на вечерта беше тази на Бионсе. Нейната полупрозрачна рокля на Michael Costello се превърна в безспорен фаворит. Великолепната й визия се допълва от ретро къдрици и тъмно червило.

Поп дивата си спечели симпатии и със страхотното изпълнение в дует със съпруга си Jay Z на сцената на „Грами”. Те отриха вечерта супер секси изпълнение на “Drunk in Love”.

Тейлър Суифт не изневери на стила си и се появи с искрящ тоалет. Златната ѝ рокля Gucci, беше обсипана с кристали и имаше елегантни ръкави от мрежа. Прическата, разбира се събрани на тила меки вълни.

Бременната Сиара демонстрира наедрялото си коремче в бронзова рокля в семпъл модел, но богата откъм орнаментика и пайети. Логично певицата бе заложила на лек грим и скромна откъм аксесоари.

Мадона мина по червения килим в компанията на сина си Дейвид. И двамата бяха с елегантни мъжки черни костюми.

Пинк изненада всички с необичайна за нея елегантна рокля. Червения тоалет с бюстие и женствен силует определено е нещо ново за известната бунтарка. Тя също бе с металически оттенъци.

Няма как да пропуснем интересният избор на Кейти Пери, която се появи с рокля на Valentino с ноти върху цялата долна част.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net