Най-лошата котка на света си търси дом

24-01-2020

Приют за котки в щата Северна Каролина разпространи искрена обява за осиновяване на котката Пердита, като я нарича 'най-лошата котка на света', съобщи Асошиейтед прес.

Характерът на котката Пердита не е за слабите духом, пишат служителите на приюта. Тя може 'да се взира в душата ви, докато си помислите, че никога повече няма да сте радостни', уточнява обявата.

Служителите на приюта я сравняват с котката от романа 'Гробище за домашни любимци' на Стивън Кинг, като казват, че 'стряскащите скокове са нейна специалност, както и висенето в тъмни ъгли и властването в дома'. Пердита обича 'да мами хората, че е болна', а ветеринарят е съгласен, че тя е 'гаднярка'.

Пердита мрази също 'розовия цвят, малките котенца, кучетата, децата, 'Дикси чикс', филмите на 'Дисни', Коледа и не на последно място . . . гушкането'.

С надежда да й намери дом, приютът в окръг Мичъл, североизточно от Ашвил, дори се отказва от таксата за осиновяване.

Сърфиращите в интернет харесаха Пердита. Някои я нарекоха 'официален талисман на 2020 г.' Най-малко 13 души са направили дарения за нея. Вече са подадени 50 молби за осиновяването й. Един човек дори иска да я размени с кучето си, което 'за нищо не става'.

'Тя поне ще изглежда и ще се държи гадно, както би трябвало да прави куче пазач', обяснява той.
Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2020 Tvoia.Net