Дженифър Анистън разкри подробности за специалния епизод на "Приятели"

23-06-2020

Актрисата Дженифър Анистън обеща, че специалният епизод на култовия сериал 'Приятели' ще е изключително смешен и забавен, съобщи електронното издание 'Контактмюзик'.

Снимките на специалния епизод са насрочени за август, след като бъдат отменени ограниченията заради пандемията от новия коронавирус.Анистън, която е на 51 години, ще се събере заедно с останалите изпълнители на главните роли в сериала - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, за заснемането на специално издание на сериала за Ейч Би О Макс.

Кортни Кокс не помни участието си в 'Приятели'

Епизодът трябваше да бъде заснет през май, но продукцията бе отложена заради пандемията и сега екипът се надява да успее да я осъществи през август.

Пред сп.'Варайъти' Анистън и Кудроу споделиха очакванията си от снимките: 'Смятам, че ще бъде наистина забавно, ако въобще някога излезем от карантината и успеем да направим този епизод', каза Анистън. Кудроу я допълва: 'Да, ще бъде наистина страхотно. Нямам търпение да го заснемем. Все още не знаем всичко за епизода и си мисля, че идеята е ние също да бъдем изненадани от някои неща'.Те не разкриха никакви подробности от сценария, но споделиха, че всъщност няма да влизат отново в ролите на героините си - Рейчъл и Фийби, а по-скоро ще си спомнят за участието си в шоуто.

Шестимата актьори от 'Приятели' се събират за още един извънреден епизод на сериала

Комедийният сериал 'Приятели' се излъчва от телевизия Ен Би Си от септември 1994 до май 2004 г. Шоуто е отличено с множество награди, сред които шест 'Еми' и 'Златен глобус'.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net