Звездата от сериала "Уил и Грейс" Ерик Маккормак се развежда

24-11-2023

Съпругата на звездата от хитовия сериал 'Уил и Грейс' Ерик Маккормак, Джанет Холдън, е подала молба за развод, след повече от 26 години брак.

Отчуждената съпруга на 60-годишния актьор е депозирала документите в съда в сряда, като според таблоида TMZ се е позовала на обичайните 'непреодолими различия' като причина за края на брака.

Холивудската режисьорка, която се омъжи за Маккормак през 1997 г., обаче не е посочила дата, на която двамата са се разделили официално. От бракоразводните документи става ясно, че Джанет иска да получава съпружеска издръжка, като е посочила ясно и че иска да 'отхвърли възможността съдът да присъди издръжка на Ерик'.

Канадският актьор, който стана известен с ролята си на Уил Труман в хитовия сериал на NBC 'Уил и Грейс', и Джанет имат едно дете, 21-годишния им син Финиган Холдън Маккормак.
Засега не е ясно дали вече бившите съпрузи имат предбрачен договор, от който ще зависи и как ще се разпределят финансите и имуществото на двойката, придобити по време на брака им. Последната съвместна поява на Ерик и Джанет е в края на юли, на събитие на Бродуей, където позираха пред фотографите с широки усмивки и без видимо напрежение помежду им.

 

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net