Каква си в любовта - кръвната група показва най-точно

02-06-2014

В Япония вярват, че кръвната група определя някои характеристики на хората подобно на зодиакалния знак. По същия начин може да се определи и любовният живот.

Хората с кръвна група А са искрени, търпеливи и резервирани. Те са добри партньори и винаги може да се разчита на тях. Може би не са много забавни в леглото, но са много добри в отношенията с други хора. Проявяват отлични умения, когато някой се нуждае от емоционална подкрепа, те са много добри родители и се справят добре в стресови ситуации.

Група В са страстни, творчески настроени и силни. Към тази кръвна група принадлежат лошите момчета, които момичетата често предпочитат. Те са егоистични и безотговорни, но понякога точно тези качества са най-привлекателни.

Хората от група АВ са спокойни и рационални, със силно изразени социални умения. Лесно се приспособяват към всяка ситуация. Те са отлични интимни партньори, макар че не отвръщат със същото количество любов, което получават. Те са идеални за забавление, макар че понякога са много критични.

Представителите на кръвна група 0 са социални и оптимистично настроени. Те лесно приемат предложения и не отстояват докрай своята позиция. Това са горещи личности и големи романтици. В любовта те са ревниви, своенравни и арогантни, затова не е изненада, ако проверяват телефона на партньора си.

Източник: novanews.bg

viberTvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net