Правилното място за вашето романтично бягство

23-09-2014

Понякога всичко ви идва в повече и единственото нещо, което може да ви спаси от стреса на ежедневието, е да зарежете всичко и да отидете далеч.

Заедно с любимия, се насладете на кратко бягство от дома – там, където ще успеете да отдъхнете, да се приберете в кожата си и да се наслаждавате само на приятни емоции. Кое е това място, разберете още сега!

Овен

Ако вие сте представител на зодия Овен, най-подходящото място за вашата почивка е планината. Пълни сте с енергия, обичате активните занимания и пешеходния туризъм. Купете си билет за Ориент Експрес и отидете в Индия или Хималаите.

В случай, че не може да си позволите подобни мащабни пътувания, и близкия увеселителен парк ще ви зареди с положителни емоции.

Телец

Телците предпочитат пътуванията със семейството. Чувстват се комфортно когато отиват на екскурзия с група, тъй като не си падат по спонтанността.

Ако сте сред представителите на тази зодия, ще ви се стори добра идея да разгледате някоя и друга забележителност или да направите някой тематичен тур. Да посетите Ниагара, също е добър вариант за вас.

Близнаци

Тази зодия си пада по екзотичните пътувания. Истински ще се зарадват да опитват странни и непознати неща.

Близнаците също обичат градските пространства. Любопитни са да разгледат пазарите и да се срещат с чужденци – много чужденци. Тяхното истинско бягство е в дивите планини, морета и брегове. Отидете на Хаваите, качете се на Еверест или отскочете до Нова Зеландия.

Рак

Раците обичат водата, затова предпочитат ваканция на брега. Но те са спокойни на цивилизовани места, където могат да съчетават спокойствието с шопинга. Плажове на Карибите или Гърция са страхотни места за почивка за представителите на тази зодия.

Водния знак се радва на круизи, разходки с лодка, както и на излети в града. Подходящи места за един рак са крайбрежни градове, като Лос Анджелис, Сан Диего и Ванкувър.

Лъв

Културни мероприятия, вино и приятна компания, са нещата, които биха разведрили всеки Лъв. Тази зодия се радва на запълнения график.

Освен това му импонират дестинации с горещ климат. Ще се радва да се докосне до културните особености на Индия, Африка или Австралия.

Дева

Девите никак не обичат пътуването, нито по земя, нито по въздух. Затова най-практичния съвет е – предупредете ги за плановете си.

Добър вариант за бягство е да отидете до вилата за 4-5 дни. Курс по йога също
ще ви отпусне. Наслаждавате се много и на обикновена разходка по музеите във вашия град.

А ако правите мащабни планове, насочете се към Париж или Рим.

Везни

Представителите на тази зодия е хубаво да „отлетят” към някой красив град. Изкуството не ви влече, но урбанизираните места със собствен дух, ви действат като магнит. Париж, Ню Йорк и Барселона са правилните дестинации за вашето бягство.

Везните обичат да запознанствата с нови хора, както и да учат езици. Ако планирате да прекарате по-дълго време далеч, то изберете Япония за своя крайна точка.

Скорпион

Скорпионите обичат да плават. Отпускат се когато са сред безбрежните води, сред ветрове и когато нямат точни планове и времето тече бавно и лежерно.

Круизът е перфектен избор за Скорпионите.

Стрелец

Стрелците ненавиждат организираните екскурзии, предпочитат сами да опознават мястото, на което са.

Представителите на тази зодия могат да се потопят напълно в обстановката на град – богат на изкушения. Такива са Дубай, Кайро, Токио и др.

Козирог

Вие предпочитате да почивате сред уюта на дома си. С радост приемате близки и приятели, но отпускате истински, когато сте си вкъщи.

Ако успеете да си създадете собствен уют на чуждо място, също много ще ви хареса. Добра идея за почивка е да пътувате с каравана или да отидете на палатка. Вие обичате простата обстановка и обикновената храна, никак не сте претенциозни, затова подходяща дестинация за вас би била Шотландия и Великобритания.

Водолей

Водолеи, вие си почивате дори докато пътувате. Истински се наслаждавате на пътуванията и придвижването. В този смисъл може да разпуснете докато плувате, карате бъги, колело или се возите във влак.

Също така мечтаете за приключения и непознати за масовия туризъм забавления. Тъй като обичате да танцувате, вашето място е Бразилия (по време на Карнавала).

Риби

Рибите се чувстват истински живи, когато са насред водата. Любуват се на безбрежни океани и на бързотечащи реки. За тях почивката означава управляване на яхта, каране на водни ски, сърфинг, рафтинг и т.н.

Колкото и странно да звучи, вечно дъждовният Лондон е перфектното място за романтично бягство. Освен него, на Рибите би им допаднал Кан, Атина и Токио, заради афинитета им добрата храна, социалните контакти, и романтиката.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net