Алтернативен финал за феновете на Как се запознах с майка ви

08-04-2014

Ако и вие сте един от многото разочаровани фенове от финала на „Как се запознах с майка ви”, може би има надежда да ви изненадаме с добра новина.

Продуцентите са подготвили алтернативен край на нашумелия сериал, който ще покажат на публиката тази есен.В 

Новината съобщи един от създателите на сериала Картър Бейс в официалния си Twitter профил. Той потвърди, че неочакваната нова серия ще бъде включена в DVD-то с всички девет сезона на шоуто.

Финалният епизод, излъчен преди седмица, изненада неприятно милиони фенове на хитовата поредица. Вълна от недоволство и негативни коментари заля социалните мрежи.

Масовата истерия около „Как се запознах с майка ви” може би е сред причините да бъде пусната алтернативна финална серия. Миналата седмица на Картър Бейс дори му се наложи да даде обяснение пред феновете на шесторката.

„Преди 16 дни стояхме в студиото на „Как се запознах с майка ви” и опитвахме да изберем какъв да бъде финала между два напълно различни епизода. Решихме да заснемем единия от двата - този, който бе излъчен, и заставаме зад решението си. Но определено харесваме и двете версии”, написа Бейс в Twitter.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net