Стопират снимките на Бързи и яростни 7

05-12-2013

Изглежда целият актьорски състав на „Бързи и яростни 7” ще излезе в принудителен отпуск. Продуцентите от “Universal Pictures” взеха очакваното решение да отложат реализацията на филма след като загубиха една от главните си звезди със смъртта на Пол Уокър в събота.

В официално изявление, цитирано от „US Weekly”, продуцентите оповестиха решението си да работата по филмовата продукция да бъде преустановена за неопределен период от време.

„В този момент всички ние от Universal сме се посветили в това да сме подкрепа за семейството на Пол и целия екип на „Бързи и яростни”. В тази ситуация, ние смятаме за своя отговорност да преустановим снимките на филма за неопределено време и да преценим какви са възможностите ни за бъдеще”, информира говорител на продуцентската компания.

Припомняме, че Пол Уокър в събота (30 ноември) загина на 40 годишна възраст в тежък пътен инцидент. Автомобилът „Порше”, управляван от негов близък приятел, се врязал в стълб и се запалил. Двамата загинали са пътували към автомобилно шоу с благотворителен характер в Санта-Кларита, Калифорния.

Пол Уокър е познат най-вече с ролята си на Браян О'Конър в „Бързи и яростни”. Той участва във всички филми от поредица от 2001 г. насам, включително и последната седма част, снимаките по която започнаха тази есен.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net