Бритни Спиърс и Лейди Гага работят по обща песен

06-02-2014

Най-новата мода през сезона очевидно е колаборацията между две поп кралици. След успешния проект на Шакира и Риана, сега Бритни и Лейди Гага се готвят да пуснат общо парче.

Съвсем скоро двете дами ще започнат работа по дуетната си песен, потвърди източник за US Weekly. Те дори вече са обсъдили подробности около предстоящия проект.

На 1 февруари Лейди Гага е посетила шоуто на Бритни в Лас Вегас. След края му, двете са се видели и са изяснили концепцията си.

„По време на изпълнението на песента “Till the World Ends“ Гага поднесе на Бритни рози. А Спиърс ѝ изпрати въздушна целувка“, сподели очевидец.

24 след края на шоуто Гага побърза да демонстрира топлите си отношения с Бритни. Тя сподели обща снимка от съблекалнята й с коментара: „Тя беше великолепна и шоуто беше много забавно. А баща й направи най-страхотното барбекю”.

За общите им планове първа намекна изпълнителката на “Toxic”. Още през декември тя написа в Twitter: „Ще направя дует с Лейди Гага. Мисля, че ще бъде доста забавно. Тя е различна и интересна и аз я харесвам като артист“.

Екстравагантната Гага побърза да отговори на тази провокация - „Хайде да го направим. Крайно време е!“, написа тя.

viber



Tvoia.net - Всичко за теб и твоето семейство.

© 2024 Tvoia.Net